Vega Karlsson

Överrasknings frukost imorse för att jag äntligen kommit hem från Guadeloupe!! Blev upphämtad utanför dörren för att sedan mötas av Albert som jag saknat som fan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alberts julklapp till mig 🐿❤️🎺🐱

Likes

Comments

Bästa/ sämsta med Albert?
Dina bästa/ sämsta egenskaper?
Har du lätt för att få vänner?
Har du någonsin haft en ätstörning?
Har du någonsin funderat på att bli modell?
Längd?
Kram!!

Sämsta med Albert är att han ljuger
Bästa med Albert är att han är sämst på att ljuga
Mina bästa egenskaper. Klurig fråga. Jag tror det är att jag skrattar åt mina egna skämt och beter mig underligt på ett vis typ bara jag och ebba förstår men det är kul när man har roligt med sig själv.
Sämsta är väll att jag retas ibland och har roligt på andras bekostnad inte så att jag gravar åt folk men kan retas och skratta och flamsa ibland
Lätt att få vänner, mja jag är artig mot de som utstrålar en trevlig atmosfär. Oftast är jag väldigt pratig och glad när jag träffar folk, vänner är svårt att säga men jag kan nog tycka om folk redan efter första träffen. Nya människor intresserar mig.
Ätstörning nja nej hetsade med en polare för några år sen över träning och äta nyttigt men det sluta istället med att jag åt onyttig och gick hungrig hela dagarna. Slutade med det rätt omgående
Modell visst har man drömt sig bort, vem vill inte tjäna pengar på att vara snygg, resa jorden runt och mingla på fancy partiez. Men den drömmen är inte ägnad åt mig dessvärre
Jag är nääästan 1.70!!!! Ljög på mitt pass att jag var 1.70 är egentligen 68-69 kanske om inte kortare. Lite flamsigt där med.
Kram!!

Likes

Comments

Nu är man fanemeee hemma! Ligger in bäddad i sängen och är jätte varm för jag har bränt benen så det håller någon form av värme.
Jag ska inte ligga vaken nu egentligen jag ska sova för imorgon kl 7 ringer klockan och då ska jag upp för att nyårsfixa! Hahaha låter som skevaste typen som tisslar och rasslar med nyårs bling tidigt i ottan.
Nej snarare ska jag klä på mig och göra mig lite söt för kl kvart i nio ska jag bli upphämtad och eskorterad till ett hemligt möte som Albert arrangerat! Spännande! Vi ska äta frukost.
Hur som haver borde jag sova nu. Mornarna är inte min grej har aldrig varit och kommer aldrig bli. Skönt att va hemma föresten, skönt som fan faktiskt.

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson