Vega Karlsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Trots att jag vakna upp sjuk som en iller så höll jag mitt löfte att möta Albert i skidbacken för att öva på mina skidtalanger. As you didn't know jag är inte bra på skidor. Men jag gav det en chans efter att jag stod i backen och gnällde att vi måste avboka vår skidresa. Hahaha jävla unge är vad jag är. Sen så flöt det på och jag hade skit kul!! Dock känns det som jag tar mitt liv när jag kastar mig ut i backen. Men det flöt på. Det läskigaste är ju liften!!? När man sitter där med sin lilla stjärt och lägger hela sitt livs trust på att stjärten inte sviker.

Aja! Det var en sjukt bra dag och jag råkade ha en rysligt sexig skidlärare. Nu har vi käkat pizza och jag ligger rå däckad i soffan under ett täcke. Så är det med denna söndag.

Likes

Comments

Mår uselt. Feber, ont i huvudet, hostar och vaknade fett kallsvettig. Usch den känslan är kass. När man är helt blöt på morgonen.

Likes

Comments

Yo tänkte köra en annorlunda grej. Tänkte blogga på fest. När jag ändå ligger i soffan med Albert i famnen. Det är tusentals tjejer och killar i alla åldrar under 00 tror jag. Det ser härligt ut alla dansar skriker och njuter av stunden. Jag och Albert är som två gamla dammiga böcker. Vi har vart här redan, vi vet hur det känns. Den där innerliga bubbliga känslan av att träffa folk och kröka och leta i mörkret efter lycka.
Jag ler. Ligger och känner alberts andetag mot min navel och bara njuter. Såhär är det att vara 15.16.17 jag saknar de tiderna. De tiderna det inte handlade om att dra på klubbar och visa upp sig. De tiderna man gick ut för att bara ha kul. Man frågade kompisar som kände nån grannes katts uppätna hamster om man snälla, bara en liten stund fick komma?
Lyckan när man kom till en fest välkommen. Lyckan när man inte blev utslängd för man tillhörde fel gäng.
Saknar det.
Jag njuter hoppas er kväll är grym.

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson