Vega Karlsson

Man skulle kunna tro att vi är två groupies som hardcore festar sönder hotellrum. Här ska vi alltså bo en hel vecka. Vad gör man instängd på en skidort en hel vecka? Förutom att åka skidor. Det är liksom dead and gone alltihop här, kaputt, puts väck alla är försvunna. När vi kom till frukostbuffén imorse var det bara vi i en hel noggrant prydd resturang.
Vi prövade på gymmet, väl där inne står det 60 odruckna vattenflaskor uppradade bredvid mjuka, varma, vikta små handdukar.
Ingen där.

Jag kunde stå och sjunga högt i omklädningsrummet. Jag kunde springa från dusch till dusch och sitta på toaletten med öppen dörr. Ingen där.

Vi simmade i spa poolen för oss själva fram och tillbaka. En liten barnfamilj satt och fingrade på sina ipads under tystnad.

För er som sett The Shining, precis så ja.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

video's

Jätte praktiskt? Nu behöver man inte röra sig i stjärten längre. Fattar ni chocken när Albert satt på toa och det började spruta iskallt vatten i stjärten på en.

Likes

Comments

Jag vandrade runt i byn för att se mig omkring. Vad fan är det här för ställe?
Fatta bo här?

Likes

Comments

Contains affiliate links Moodboards/Inspo

​En fråga uppenbarade sig kring ifall jag kunde kraffsa ihop lite fler outfit collage. Jag vet inte om du tycker det här var snyggt men min bae ja skulle döda för dig

Oh my god jag är ju grym på detta? Dööör för mina outfits 
När det inte går att få tag i klädesplagg som är rabies dyra så länkar jag liknande/softa kläder som också skulle passa in kanske.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson