Vega Karlsson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nä nu har jag allt legat och sjukat ner mig hela dagen, så vi bestämde oss för en långpromenad med Jackie i solen.
Jaaaa vad det känns som sommar, får sjuka flashbacks. Jag vill fira Valborg genast och grilla i trädgården, snacka goja på en brygga och bara dricka apelsin juice i solen.

Likes

Comments

Igår var vi ute och käka middag på Berns. Fancy fancy. Albert och jag röjde ensamma igår på både taverna och Cafet. Även fast min älskling hatar klubbar så hade vi rätt kul. Någon djävulsskapelse hade sönder min moschino rygga. De borde inte släppa in 300 personer på en klubb egentligen. Fatta om det börjar brinna, sjukt ju där står man ihoptryckt och trampar sönder skallarna på varandra.
Det är ingen hejd på vakterna heller, tror faktiskt det skulle bli rå katastrof om det började brinna. Nåväl, vad gör det en torsdag som denna. Vaknade upp illamående som utav helskotta. Legat och halvdött och rusat fram och tillbaka till toaletten. Jag tål inte alkohol?
Jag drack typ en bärs igår? Ändå spydde jag galla imorse. Värsta jag varit med om. Höll för öronen och hostade samtidigt. Vidrigt. Nu vet ni det haha.

Näe nu ska jag göra ett ryck och dra på mig kläder för att gå ner till Albert som sitter hos frissan. Han klipper sig!! Jag är så taggad blir alltid lite extra sassy när ens pojkvän gör en förändring. Kommer sakna krulltomten dock.
Nej nu får det vara nog. Jag vill ha pizza, vill inte ha någonting annat.

Likes

Comments

Q&A

Hur ser du på bröst in general? Är det viktigt för dig att ha stora bröst eller? T.ex. jag är naturligt väldigt smal så kanske inte ser så jävla najs ut med bomb ass fkn meloner men asså.. jag har verkligen inga bröst överhuvudtaget och många säger att det är sjukt najs med små bröst men klart man vill ha större.. asså, hur tycker du att man ska tänka för att istället verkligen tycka om allt med sig själv? Man vill ju inte ha komplex direkt 😃 hoppas du förstår och kan svara! Stör mig en del på mina minimala tuttar liksom

Yooo. Hm märklig fråga egentligen, men förstår vad du menar.
No offence, men det verkar som att du har blivit lite offended av någon eller stör dig på något genrellt angående stora bröst. Du verkar typ lite lack på idealet om jag ska vara ärlig? Förstår dig. Jag ville ha stora tuttar och allt när jag var mindre. Jag bad till gud när jag var liten att jag skulle få lika stora bröst som Natasha Peyre. Sjuk jag är?
Nä men för mig spelar det ingen roll längre. Jag blir allt mer peppad av mina polare som skiter fullständigt i ideal och hur brösten ska se ut. Jag har många vänner som bara let them free och skiter i och det är jätte inspirerande. Jag personligen skämdes lite som yngre, jag ville ha större tuttar men kom sedan fram till att jag är en liten skit och på min kropp sitter mina bröst bra. De sitter faktiskt helt perfekt.
Tänk så istället för att jämföra med andra, det är dina bröst av en anledning. Ingen har placerat fel tits på dig liksom, dem ska sitta där och sitter förmodligen jäkligt bra där dem är.

Vilket preventivmedel använder du? Vad har du för erfarenheter kring det?
Prionelle, funkar bra, jag har aldrig prövat någonting annat. Händer inget speciellt förutom att jag inte blir preggo I guess?

även fast du sa att du sett allt måste jag ifall du inte har sett rekommendera goodnight mommy, den kanske inte så läskig men riktigt fucked up.
Haha söt, jag har sett den!! Sjuk mormorn är så jävla obehaglig när hon kryper runt på alla fyra haha!!

Vega! vad brukar du köra på för mascara? Alltid så fina fransar (och sjukt snygg övrigt såklart!!) Kram
Äsch! Jag använder "Better than sex" håller ej med. Sex är bättre men den är väll helt okej, klumpar som fan och smular men ögonfransarna blir rätt maxade.

Hej Vega! Älskar din blogg, men en fråga! Såg att Arvid Lundquist följer dig på instagram, hur kommer det sig?? Blev lite nyfiken!
Haha vad rolig fråga. Arvid hänger ihop med ett schysst killgäng jag umgicks med en del förra året. Hans nära polare är tillsammans med min gamla bästis så det är så vi känner varann.

Hey, kan inte du berätta lite om hur du gick från mörkbrunt hår till så blont som du har nu? Gjorde du på salong eller hemma, hur lång tid tog det osv? Ska till frisören nästa vecka och blev sjukt sugen på att slopa min idé med lite ljusa highlights och köra på all in platina istället nu när jag såg dig haha! Ditt hår ser även väldigt glansigt och fint ut fortfarande vilket inte direkt blekning är känt för att ha som bonus lixx. Aja thanks!

Hej!! Självklart. Det är nämligen så att jag gick till en frisör jag inte kommer att nämna då jag inte tycker att ni behöver gå dit eller hänga ut någon. Första färgningen gick skit bra, det blev blont direkt. Tog dock cirka 6 timmar och jag hade förväntat mig ett pris runt 3-4 tusen (jävligt mycket) fick allt som allt betala 6 tusen. Vilket är galet mycket pengar för en hårfärgning (Man faktiskt kan göra hemma)
Ja mitt hår är väll helt okej. Jag har ganska tjockt hår, thanks to dad, men jag tänker inte ljuga. Denna process slet sönder mitt hår, inte kvalitén den har återhämtat sig efter många olika behandlingar hemma och sällan schamponerande.
Jag önskar att jag hade väntat med mitt bruna hår tills det blev lite ljusare naturligt av solen och sedan gjort ljusare ett steg i taget. Jag ville nämligen behålla mitt långa hår men det trillade av sig själv både hos frisören och efteråt i duschen. Jag rekommenderar alltså er blondiner att inte färga mörkt om du inte är 100 på det. Sedan blek det en gång och maxxa håret med silverschampo och vita mousser istället för att färga om och om igen. Det blir bara gult och as mycket cash åt helvete.

Hur länge funderat på vad man kan köpa sin pojkvän i studentpresent. Vad skulle du köpa kunna köpa till Albert?
Ingen aning! Tänker också på det. Kan försöka slänga ihop ett collage later om någonting rimligt.

​Jävlar vad feta bilder!! var är detta??? snälla förklara hur man tar sig dit! måste se detta ställe
Snösätra, googla det

  • Filed under: Q&A

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson