Vega Karlsson

"Ni vet när livet är helt jävla magiskt? När livet förvånar en. När man befinner sig långt bort åt helvete än där man brukade vara. Jag brukade vara någon helt annanstans, en helt annorlunda person med tankebanor åt månen där saker och ting inte existerade i min värld. Idag känner jag min exstistens. Jag känner den ut i fingertopparna, jag känner mitt blod rusa igenom kroppen. Jag känner hur jag biter blodet ur min underläpp. Blodsmak i munnen och ett hjärta i hundra nittio jag känner hur jag tuggar på något som inte exsisterar. Men jag finns, jag lever, jag lever tillsammans med er alla i denna jävla värld. Vi alla är av samma kött och blod och vi alla har historier vi tänker på klockan 05.35. Just nu vill jag bara blicka framåt, fan vad jag är bra. Fan vad jag har kommit långt. Jag vill ge mig själv en klapp på axeln och det ska jag, för allt jag lever för för allt jag gjort. Det spelar ingen roll om det är ✨✨✨ som talar till mig."

Likes

Comments

Tänk om kärlek var som knark
Om det var ett piller vi tog för att uppleva känslan.
Om vi kunde ha njutbart fantastiskt sex med vem som helst för allt inom dig är euforiskt.
Tänk om vi kunde lura i vem som helst ett kärlekspiller i form av ecstasy och få personen att bli kär. Det borde väll ändå gå va?
Knark kan uppfylla alla känslor.

Varför inte kärlek?

Likes

Comments

Mystiskt. Inte sant?

Jag önskar att jag levde i en värld där allt var antingen bläcksvart eller upp och ner.
Där konstig och knäpp var idealet och killar grät floder över tjejer.
Där hundar åkte tunnelbana och planeter var vår dagliga solnedgång.

Jag tycker den här världen är full av skit. Jag önskar att jag delade den med ett gäng andra varelser. Inte så djävulskt ondskefulla som de är nu.
Jag tycker inte att jag är världens mest godartade figur. Däremot tvivlar jag på den tanken med detsamma. Klart som fan i skogarna att jag är. Jag toppar en miljontals människor som bombar, slåss, dödar, våldtar, krigar, torterar, jag vill inte ens nämna orden. Blir för äcklad för att skriva.
För less för att ens försöka förstå. Hur fan kan vi leva ihop? Ge er iväg. Låt en brinnande planet plocka upp er och dra iväg mot en annan dimension. Om inte nu en värld bortom vår nuvarande existerar. Då tar jag mitt pick och pack och taggar långt bort.

Likes

Comments

Du kan titta och söka
Du kan tro dig förstå
Du kan känna dig nära
Du kommer aldrig att bli som jag.✨

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson