Vega Karlsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

- dagen efter -

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hola amigos! Haha riktigt fjolligt sagt faktiskt. Vad vet jag om spanska egentligen? Gissa vad jag har för mig? Jag är hemma hos Ollanbrollan bajssnorren. Vi har mötts upp i vanlig ordning för att planera vår kväll i noggranna detaljer. Jag kan tala om att allt är klippt och klart. Olivias djävul till dator rättar mina ord just nu. Jag försökte skriva klippat och klart men den ville inte gå med på det spektaklet. Vi gör verkligen ingenting speciellt, jag multitaskar och bloggar på både min egna och Olivias blogg. Det är ett helsikke kan jag tala om med mina nya naglar. Kan knappt skriva överhuvudtaget och kommer vara osocial i veckor framåt så länge jag har dessa naglar. Det går inte att smsa på mobilen eller skriva in koden till bankomatkortet. Ekonomiskt helt enkelt. 

Ikväll ska jag bli introducerad till Olivias killkompisar. Jag är lite nervös. Olivia har fått mig att framstå som världens knäppstolle, kanske stämmer, men ibland vill jag också vara den där najs tjejkompisen som inte är sjuk i skallen. Men det får jag sällan. Jag blir så jävla irriterad nu. Här försöker jag skriva ett blogg inlägg men så kommer hon i bakgrunden och ska babbla så jag tappar koncentrationen. 

Hur som helst. Eftersom att denna tokstolle stör så får jag inte fram mina formuleringar och får därmed ta det kortfattat och enkelt. Ikväll=gå ut=dansa=förmodligen tjafsdiskutera med främlingar=vara med om något utöver det vanliga=leva loppan=svänga på svansen.

See you out there you little flowers. 
Remember where you heard it first,
XOXO Vega K

Likes

Comments

Moodboards/Inspo

Hej, om du orkar kan inte du göra fler såna collage med outfits även för killar? Hittade favvobrillorna när du gjorde det sist. Vad fan har man på sig på sommaren ens

Heeej!! Ja gärna, älskar killkläder. MMhh​. Klicka  på länkarna under så kommer du till min polyvore där alla kläderna finns utlagda. ✌

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson