Vega Karlsson

Efter att ha blivit introducerad till camping livet har jag insett att det är inget för mig. Vred om nyckeln i låset och möttes av en jävligt enorm villa för att vara en person. Jag stökade omkring och pillade på både det ena och det andra. Drog för gardinerna så ingen av de stökiga männen i tälten skulle kika in på mig när jag vandrade runt näck och satte på tvn på högsta volym medan jag sminkade mig till Rihanna.
Känner mig konstant iakttagen, kanske för miljöns skull eller för att jag faktiskt är det. Vem vet egentligen? Skrattade och både höll mig för munnen i panikslagenhet. Jag, ensam på en camping? Kan det bli konstigare?
Hur konstigt ska mitt liv bli tänkte jag och stängde dörren. Begav mig ner mot byn, eller centrum? Vad jag nu ska kalla detta för.

En blandning av halvturister som vill vara lokala och lokala människor som gärna vill komma från en annan ort. Här sitter jag, alldeles ensam på en bar och är inne på min andra bärs. Emellanåt skrattar jag i påminnelse om vilket galet freak jag är som faktiskt gör det här. Annars sitter jag mest och glor lite tröttsamt på folk som ränner omkring mig.
Tänker även på hur sjukt det faktiskt är att människor ses för att umgås. För att socialisera sig. Vilken art vi är va! Vi ger oss ut, gärna i grupp och väldigt piffade för att ta en och annan drink samt samtala om ting som egentligen inte betyder någonting. Jag menar, allt det vi gör ändå ut i rymden. Allt jag åstadkommer kommer för eller senare att bli förstört av en meteorit eller något liknande. Okej jag måste vara berusad, denna filosofi är fullständigt orimlig och märklig.

Jag ska iallafall njuta nu. Försöka se på det här som en upplevelse. Kanske något jag ser tillbaka på när jag är vuxen och har barn och tänker damn, vad fan var det där liksom..?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Saknar någon mig? Jag har nämligen inte hört av mig på ett tag, med all rätt inte haft ett skvatt att skriva om då jag varken har kamera eller någonting att ta fina bilder med. Eller ja, vad är det för ursäkt, som om jag vore värsta fotobloggaren. Kunde faktiskt sagt hej. Jag har iallafall sysselsatt mig med att befinna mig i Falsterbo på alla olika platser. Jag har sett till att vara omgiven av mina två blondies och vi tre har levt livet. Hade riktigt kul tillsammans med Sophie och Ebba. Vi käkade en briljant middag igår och diskuterade vettiga saker, sådant som man ska göra. Som man borde prata om med kompisar men aldrig orkar, kanske för att man inte vet var man ska börja? Kanske för att det inte finns ord på allting inom kärlek, relationer och allt annat som kretsar omkring våra små tonårsliv. Fast vi är vuxna nu. Det kom jag precis fram till när jag ringde och bokade på egen hand en jävla camping stuga i Torekov. Sån är jag. Jag insåg precis att jag är faktiskt inte sexton år längre och måste hålla mig till sociala regler typ exempelvis; Sova över hos vänner.

Vadå? En vuxen som jag bör kunna bo på hotell ensam, lägga ner pengar på vettigheter som boende i en camping stuga istället för lyxhotell. Där ljög jag. Tänkte faktiskt bo på lyxhotell men det var fruktansvärt fullbokat så i min stora fasa tog jag mig i kragen och bestämde mig för att hyra den där stugan. Det stod mellan att hyra en husvagn, tälta eller det där camping huset. Jag kan inte låta bli att brista ut i skratt när jag ser mig själv med ett strå i käften sittandes på verandan i foppatofflor och fingra på en mögglig kopp unket kaffe.

Det blir ett äventyr så att säga. Häng me!

Likes

Comments

Klippt sönder ​Hollister tshirts som min pojkvän växt ur och gjort magtröjor av dem. 
Till detta har jag LEE jeans och mina nya slippers från ​thonebysweden

Likes

Comments

Min mamma smäller med bildörrarna och svär högt över att det är Diesel i tanken på macken. Hon blir arg på gubbar som tränger sig i tank-kön och viftar irriterat bort getingar som kommer i vår väg. Haha, jag ler för mig själv. Är alldeles för trött för att reagera på minsta lilla. Inte ens en geting skrämmer mig i nuläget.

Vi lyssnar på podcast om svenska mord och sitter som fastklistrade med öronen vid radion. Det är sjukt spännande på ett bisarrt sätt. Fruktansvärda historier med förhör inkluderade. Sjukt vad polisen lämnar ut information.

Nu äter vi lakris som jag avskyr och fortsätter bila mot Skåne. Om vi någon gång kommer fram.

Podcast tips: Nancy - svenska mord

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson