Vega Karlsson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Åh. Vad fin jag var i håret förut? Alldeles långt och fint. Jag ska låta min frissa växa ut och sköta om det som om det vore den sista frillan på jorden. 

Likes

Comments

Dagen i ära ska jag göra ett litet roligt inlägg om hur jag och Olivia lärde känna varandra.

Allt började först och främst i Göteborg. Jag hade ingen aning om vem Olivia var och hon hade ingen aning om vem jag var och därför umgicks vi knappt i Göteborg. Zara hade en fest och jag hade egentligen ingen anledning till att åka dit då jag inte kände många och Göteborg var far far away. Däremot är den resan ett minne blått men jag tror att det var första gången vi pratade, eller liksom, såg varandra. Jag minns iallafall vagt att Olivia var ganska snäll och vi stod tillsammans på en soffa och dansade i någon rökig lokal.

...Många veckor gick och våren började falla på sin plats. Jag och Olivia hade varandra på snapchat och pratade typ rätt ganska intensivt. Vi snackade lite om att ses någon dag och bestämde oss för att mötas på Vigårda, Hur var det nu igen? Introducerade Zara oss två till varandra eller var det du och jag som fann varann?? Jag minns faktiskt inte konstigt nog, det var inte ens längesen. Inte ens ett år sedan. Kan bero på att mycket alkohol har varit inblandat i vår relation i början lol.

Det starkaste minnet av när jag insåg att det här kommer bli min bror för livet var när vi tog den här jäkla fikan ihop. Olivia hade någon idé om att vi skulle sätta oss i en park på söder. Raka motsatsen till där jag fikar med mina kompisar. Vi drack té och skramlade ihop våra sista slantar för att köpa en kaka på fiket. Vi satt där länge och snackade och efteråt var kvällen inte ens slut. Olivia åkte och övningskörde och jag väntade på henne hela eftermiddagen och slutligen avslutade vi det hela med en brak middag på något schysst burgar ställe på söder. Där drack vi desperados och blev vimsiga som in åt pipan. Hahaha jag önskar vi hade kvar dem videosarna.

Vi började hänga på helgerna allt mer. Jag bjöd över Julia och Olivia till växthuset och jag tror det var andra gången jag träffade Julia i mitt liv? Vi hade skit kul. Detta upprepade sig några gånger och varje gång var det no limit på hur knäppa vi skulle bli under kvällen. Alberts vänner var i chocktillstånd över vilka tjejer jag hade fått med mig till deras Djursholms häng. Jag minns att jag var fett stolt över vilka mogna och utåtriktade personer jag hade tagit med mig, alla uppskattade deras närvaro och jag kunde inte haft roligare med någon annan dessa kvällar.

Allt eftersom åren gick... Haha skoja låter typ som det dock? Jag pratar som om det vore ur ett urålderstiders perspektiv. Hur som helst tvingade jag Olivia att börja blogga, hon velade och sa att hon tänkt på det ett tag men inte pallat men jag tvingade henne. Se så bra det gick. Vi blev blogg-bästisar och gick på fjolliga frukostar och lekte allanballan.

Otroligt många utgångar har utspelat sig! Vi har levt dubbelliv och hängt på inne hippa klubbar på söder och andra hippa ställen och svängt loss i takt med alla Strueplan profiler och våra svansar. Många sena kvällar och roliga nätter har vi spenderat. Jag minns en speciellt när jag och Olivia var galet pang fulla och satt på en varsin "pelare" eller något på Stureplan och skrattade och fånade oss i säkert en timma. Jag ringde min mamma mitt i röran och hon hämtade oss med bilen som två småungar på fyllan. Vi latchade och var mer än pratglada i bilen och livrädda för en skottlossning som hade skett vid Vassa Eggen. Hahahaha åh. Första gången Ollan träffade morsan liksom. Kanon full.

Vi började till och med bjuda hem varandra... Åh hur sött!! Olivia bjussade på ett härligt häng på hennes balkong och nu längre in i vår relation har man ju en och annan gång traskat in i hennes sovrum och skramlat bland sminket och legat timmar i sängen och väntat på att hon ska sätta på fransarna. Käkade polly en gång i Olivias säng och råkade sätta mig på en polly så det kletade fast sig i lakanet. Blev så rädd att hon skulle se det men lika bra att erkänna det nu, ärlighet varar längst aight bby? HAHAH
Juste tbt till mitt, Julias och Olivias fiasko till att försöka bli youtubers. Vi var hemma hos mig, drack oss fulla och försökte få igång någon form av video-feeling. Den kom aldrig kan jag säga er. Euw tror vi drack rom och grejer?

Slutet gott allting gott, eller säger man så?
Hur som här är vi, the bitches we are today. Started from the bottom now we here. Eller hur? Ollan min brolla, det har varit ett nöje att lära känna dig. 💘

Likes

Comments

Såhär ser jag ut när jag går på promenad här i Bromma, vill inte bli igenkänd nämligen. PPFFTT hahaha
Jag velade mellan att ta en cykeltur eller bara gå? Gå blev svaret. Tänkte även köpa en redbull eller något.

Likes

Comments

Hur jävla tråkig bild som helst. Tråkig frukost. Jag har dock inget sug efter något alls så jag försökte skapa något jag håller mig mätt på ett tag.

Ja. Jag vaknade sjukt sent idag. Jag var uppe halva natten och städade mitt rum. Det resulterade i att jag inte kunde somna förens sent någon gång. Vaknade och trodde klockan var fyra på eftermiddagen. Tur det att den bara var 11. Jag känner mig lite friskare i jämförelse med igår men är fortfarande rätt slö. Ska typ ta en promenad eller något i solen, skriva lite i min kalender och sedan fixa mig i ordning för ikväll!

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson