Vega Karlsson

Vill tipsa er om en liten mini salong på St Eriksplan 25 tror jag? som är så jäkla överraskande bra. Besökte den kritiskt i förrgår och blev chockad över resultatet, prisen och tiden. Allt var förvånansvärt bra, tänkte smygtipsa er som inte vill betala 1000kr.
Kostade 300kr man BA 😁😳
Skämdes nästan över priset, så billigt? Är chockt nöjd thoooo! ✨

(Ligger det inte på 25 så är det en liten mini salong ett hål i väggen liksom precis vid uppgången till tunneln. Det ska stå "hår" i röd text.)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fatta nice, man går hem med någon snubbe för sista gången i sitt liv och morgonen därpå smiter man upp och skriver "I Will never see you Again"

Hade förresten absolut inte sagt nej till future fries med smält cheddarost. Nu ska jag ta en kopp té och plugga matte en timma.

Likes

Comments

Hahahaha

Ska på körskola nu och efter det plugga matte på mitt standard fik. Precis som Halloween ska firas, fullt med skräckupplevelser!

Likes

Comments

Idag vill jag bara sovaaaaa
Jobbat från 06 och avslutar förmodligen kl 12. Under passets gång har jag och Albert varit och ätit frulle på Joe & the juice i Alvik. Kan nog vara den mest deppiga Joe and the juicen i stan. Alvik är ingen höjdare, rätt ödsligt trots halloween idag. Då borde ju alla troll komma fram men icke sa nicke. Det enda trollet syntes idag var nog jag. Känner mig så ofräsch trots att jag duschat och gjort mig ren. Jag ska sova lite till, behöver sömn mer än något annat i livet.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson