Vega Karlsson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur många fimpar inte ciggen för att sedan tända en ny senare på kvällen och lovar sig själv att idag är sista dagen jag röker cigaretter, wiho! Det betyder att jag kan röka hur många cigg jag vill ikväll, för jag kommer ju ändå sluta imorgon? Eller ikväll skiter jag i och gör vad jag vill för imorgon börjar jag om på nytt....
Classic.

Folk spårar ur vid högtider alltså, jag spårar inte alls. Jag sitter i lugn och ro i soffan på Östermalm, lyssnar på gammal sextiotals musik och Albert bakar framför mig. Livet är då allt för härligt. Nu när det är nya året på kommande fot ska vi försöka fräscha upp oss vi med, jag ska vara finast i världen för min pojkvän och sedan ska vi pussas i en buske långt bort från allt folk i världen där vi kan se fyrverkerier. That's it!!

Likes

Comments

Så jävla bra!
Inte testat på djuren och inga knäppa ingredienser. Dock är konsistensen på sminket helt skumt alltså men det fungerar, jajamen! Tycker alla borde ta en titt, tror typ det finns i alla större gallerior i Sverige. Jag flippade ur haha gick in av misstag bara, klev in med en fot i taget och kikade mig omkring vad fabian är det här för strunt tänkte jag. Fnissade för det såg ut som i Nordkoreas låtsas butiker där allt är perfekt uppradat. I färgordning. Pillade fascinerat på allt omkring mig. Plockade famnen full med foundation, övertäckande puder, highlighter, något annat skit, tills en jobbig expedit kom och ställde tusentals för artiga frågor för mitt tillstånd. Jag viftade bort henne som en fluga för jag orkade inte svara på frågor hon var så nervös att jag blev nervös och hela stämningen i butiken fick mig att vilja ångra mitt köp. Min födelse. Trots allt svepte jag kortet i kortmaskinen och tackade för mig. 600 nånting för hela kalaset, det är väll rätt billigt när det kommer till smink? Eller? Jag kan inte sånt så bra faktiskt, vissa produkter kostar ju 500 tjix bara för en produkt. Nu fick jag fem kanske.

Aja kapish!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag grubblat och tänkt över det ena och det andra och kommit fram till att ett. Jag vet inte vad jag ska jobba med nu incoming månaderna, gillar jobbet men gillar inte den hastiga omväxlingen helt. Det kan vara kul och det är mycket erfarenhet som jag tar med mig, alltså ett cv bombat med business om man säger så. Inte ens en underdrift, men jag är lite kluven på vad jag ska ta vägen här näst.

Vem vill stanna i den här små stan? Riktigt liten men så jävla stor ändå. Folk överallt och det känns enbart som att jag ständigt är under kontroll. Någon vakar över mig var jag än går, så känns det. Jag känner mig iakttagen och paranoid när jag bara är mig själv i mitt egna liv. Så ska det inte vara. Jag vill kunna träffa vem fabian jag vill utan att någon får reda på det eller bjäbbar om det bakom skägget på mig. Vill inte ha pratande papegojor runt mig, eller jo, det strunar jag faktiskt blankt i, det enda jag vill är att känna mig fri.

Tänk vad fantastiskt att åka och bosätta sig på en ödslig öde ö någonstans ute i den stormiga skärgården och sitta i ylletröjor, skruva på en skit dålig radio och lyssna på väderprognosen. Hm och morr säger jag och kikar över min segelbåt som svajar vid min egna lilla ödsliga hamn dit ingen kommer under vinterhalvåret. Min hund som klarar sig bäst själv springer flera varv runt tomten och ned mot båten för att ivrigt vilja hoppa ombord. Jag åker slutligen till närmsta stora ö och lägger till i land för att gå i mina uggs tofflor till kiosken och handla mat för kommande veckorna.

Hahahahaha wwow vem sneade ur om inte jag? Men ärligt vill leva så någon gång i mitt liv i alla fall.

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson