Vega Karlsson

Imorgon är det upp tidigt och jobba, sedan jobbar jag heltid varje dag hela februari. Känns Chill ändå ingen fara liksom, tar varje dag i taget och ändå, vad skulle jag annars pyssla med om dagarna?

Nu ska jag kolla på en dokumentär om den riktiga slenderman.... Spooky! See you later mes amigos💫🦄💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mmmmh...

Nu vill jag se en riktig jäkla rysare! Alltså inget trams med för obvious scener och sånt, utan på riktigt en skräckfilm. En obehaglig så jag ryser i hela kroppen min. Jag är så besviken det går nästan inga bra skräckisar längre överhuvudtaget, men snart så kommer Annabell 2 ut, jag ska absolut ta och se den. Försökte hitta den online igår utan resultat. Aja får se en annan bara.

Likes

Comments

Nä kanske inte favoriterna, känner mig totalt instängd när midjan är sjukt hög och magen bara vill puta rakt ut men istället ligger ihoptryckt där under. Men vad gör det! Jag älskar höga jeans, det är så enkelt att matcha med tycker jag. Dock är det viktigt för mig att det syns att byxorna faktiskt är höga annars kan det lätt likna byggarbetar brallor. Skrev precis det där i ett ord? Världens längsta jäkla ord "Byggarbetarbralla" som om det fanns med i ordlistan.

Dessa är från H&M, köpte de för 100 kronor på någon rea för ett tag sedan men här finns liknande Dö snygga jeans i hög form! Här , här och här ! Tjingeling 🔥😚

Likes

Comments

Här sitter jag och tänkte blogga, knäckte typ fingrarna och gjorde mig helt redo när jag plötsligt blir avbruten av Douglas som kommer inskrikandes och pekar på mig "Där ska jag sitta!" Eh?
Dessa två killar är omöjliga att umgås med normalt. Blir helt ofokuserad när dem tasslar i bakgrunden och Albert tränger sig över tangentbordet för att sätta på en hemsk opera musik han brukar spela ibland. Jag avskyr den, får ångest direkt av långsam opera. Kan ni tänka er något värre när man själv är på bra humör och vill inget hellre än att fortsätta vara det.

Haha, aja det är stört tyst bakom mig nu och jag antar att dessa två skitungar behöver datorn för att redigera något filmjobb. Anyyywayyys, vi hörs från min dator istället. Ville mest meddela att jag är hyfsat frisk och ska till jobbet imorgon. Eller jag är frisk? Mår inte ens dåligt! Har inte ens spytt! Haha, det är att vara frisk för mig i nuläget.

Dessa bilder är det jag hunnit knäppa under dagen hit in tills! Albert har en ny jacka han är så stolt över. Den är rätt maxad faktiskt. Och alla bara stannar mig på stan och frågar var jag köpt min jacka 👽 Haha skojar inte ens, folk snackar om oss när vi går förbi. Igår var det en snubbe som tappade hakan och svalde nästan cigaretten när han såg Albert i sin nya jacka. Han brast ut "Det ser ut som en poncho..." till sin vän. Haha vad folk är märkliga, jämt ska de kläcka ur sig ärligheter av ren oförskämdhet. Fast snacka på asss

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson