Vega Karlsson

Photo's
När allt handlade om löshår och att lyckas ta studenten
Wow. Det är så mycket men på samma gång så fruktansvärt lite som hinner hända på ett år. Det har gått så fort samtidigt som jag minns allt som om det vore igår. Jag minns vad jag tänkte i stunden, hur jag kände mig och var jag var i livet. Sinnet. Ja men psykiskt så att säga.

Fan vad vi festade Albert?! Vi var ute varje helg och röjde med Djursfolket! Speciellt under den här "osäker på om det är vår eller tidig sommar perioden" innan studenten. Vi gick på studentskivor varje helg, ibland flera dagar i veckan. Jag höll tal för mina nyblivna vänner i en kjol täckt med kattansikten. Jag skaffade löshår, lärde känna nytt folk, bytte bästa vänner. Ja allt var uppe i total varv precis hela tiden. Jag längtar tills Stockholm börjar få tillbaka en gnutta av den här värmen som utspelar sig i fotografierna. Jag kan nästan andas in doften av tidig sommar genom att bara titta på dessa bilder .Svala, men ändå inte kyliga sommarkvällar. Mhmm...

Likes

Comments

Outfits

Mitt bästa tips till er nyblivna studenter: Ha inte klackskor på utspringet. Det suger. Allt är roligare och enklare i sandaler eller sneakers, alla vet det, även om det kanske inte är "lika snyggt" så är det värt det liksom man vill ju kunna hoppa i famnen på folk och samtidigt kunna vara lite full utan att behöva trilla i famnen på farfar liksom.

Outfit 1. Klänning + skor | Outfit 2. Klänning + skor

Likes

Comments

Contains affiliate links
Fick hem den här igår, har redan en i ljusrosa men den krympte jag av misstag i tvätten (😌) så den är riktigt obehaglig nu. Tur med en ny till fast i svart. Kan rekommendera, de är softa och varma.

Likes

Comments

STARSKIN FACE MASK

Jag fick dessa ansiktsmasker i en goodiebag från Kicks eventet i torsdags så jag bestämde mig för att testa dem tillsammans med Albert denna valborgs-morgon. Det känns som snigelslem. Vi har haft på den i 15-20 minuter, jag hade min lite längre än Albert och damn min hy är super len. Jätte nice faktiskt, kanske bara varar en stund efteråt, who knows. Men hit in tills 9/10 för jag var så ful i den haha.

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson