Vega Karlsson

Photo's
NÀr allt handlade om löshÄr och att lyckas ta studenten
Wow. Det Àr sÄ mycket men pÄ samma gÄng sÄ fruktansvÀrt lite som hinner hÀnda pÄ ett Är. Det har gÄtt sÄ fort samtidigt som jag minns allt som om det vore igÄr. Jag minns vad jag tÀnkte i stunden, hur jag kÀnde mig och var jag var i livet. Sinnet. Ja men psykiskt sÄ att sÀga.

Fan vad vi festade Albert?! Vi var ute varje helg och röjde med Djursfolket! Speciellt under den hÀr "osÀker pÄ om det Àr vÄr eller tidig sommar perioden" innan studenten. Vi gick pÄ studentskivor varje helg, ibland flera dagar i veckan. Jag höll tal för mina nyblivna vÀnner i en kjol tÀckt med kattansikten. Jag skaffade löshÄr, lÀrde kÀnna nytt folk, bytte bÀsta vÀnner. Ja allt var uppe i total varv precis hela tiden. Jag lÀngtar sÄ tills Stockholm börjar fÄ tillbaka en gnutta av den hÀr vÀrmen som utspelar sig i fotografierna. Jag kan nÀstan andas in doften av tidig sommar genom att bara titta pÄ dessa bilder .Svala, men ÀndÄ inte kyliga sommarkvÀllar. Mhmm...

Likes

Comments

Outfits

Mitt bÀsta tips till er nyblivna studenter: Ha inte klackskor pÄ utspringet. Det suger. Allt Àr roligare och enklare i sandaler eller sneakers, alla vet det, Àven om det kanske inte Àr "lika snyggt" sÄ Àr det vÀrt det liksom man vill ju kunna hoppa i famnen pÄ folk och samtidigt kunna vara lite full utan att behöva trilla i famnen pÄ farfar liksom.

Outfit 1. KlÀnning + skor | Outfit 2. KlÀnning + skor

Likes

Comments

Contains affiliate links
Fick hem den hĂ€r igĂ„r, har redan en i ljusrosa men den krympte jag av misstag i tvĂ€tten (😌) sĂ„ den Ă€r riktigt obehaglig nu. Tur med en ny till fast i svart. Kan rekommendera, de Ă€r softa och varma.

Likes

Comments

STARSKIN FACE MASK

Jag fick dessa ansiktsmasker i en goodiebag frÄn Kicks eventet i torsdags sÄ jag bestÀmde mig för att testa dem tillsammans med Albert denna valborgs-morgon. Det kÀnns som snigelslem. Vi har haft pÄ den i 15-20 minuter, jag hade min lite lÀngre Àn Albert och damn min hy Àr super len. JÀtte nice faktiskt, kanske bara varar en stund efterÄt, who knows. Men hit in tills 9/10 för jag var sÄ ful i den haha.

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson