Vega Karlsson

Q&A

Hej Vega! Har du tips på hur man blir en mer pratglad och skön person? Du verkar så jävla härlig att umgås med och som du har lätt för att skaffa vänner och så. Jag är alltid osäker i de flesta sammanhang och min hjärna stängs av ibland när jag ska snacka med folk. Hur blir man mindre stel och mer utåtriktad? Älskar din blogg

Hej på dig!
Intressant fråga tänkte nämligen svara på detta.


Jag förstår dig men samtidigt kanske inte är helt rätt person att snacka med om detta. Jag själv har fått höra av andra att jag beter mig som en med social fobi, vilket jag själv tidigare aldrig reflekterat över. Jag har nämligen många gånger känt mig miss placerad och obekväm i större grupper av tjejer speciellt, där jag känner någon form av press att ständigt behöva prata och underhålla alla som vill mig något. Ja, det känns som att alla vill mig någonting, låter egoistiskt och knäppt men det är så det känns i större sammanhang eller när jag umgås med folk i allmänhet på mingel och event med mera.

Jag anstränger mig varje gång jag går ut och träffar folk för att vara social.
Jag tänker på det när jag sitter ner ibland bland folk, jag är liksom inte alltid social naturligt, jag tänker ibland i bakhuvudet på vad jag säger och på vad jag gör och vad som sker i situationen: nu. Så jag är sällan helt där när jag pratar med folk vilket är konstigt att erkänna kanske men så är det. Flummar iväg rätt mycket ibland, just för att jag är inne i mig själv och tänker på vad jag själv ska göra eller säga eller bara allmänt tänker för mig själv.

Jag tror att du får försöka anstränga dig bara, mer kan du inte göra.
och försök larva till dig, kanske skämta lite mer bara, ingen bryr sig, du kan latcha och vara hur social du vill utan att folk börjar tycka att du är skum och gör de det låt dem. Åtminstone kommer folk vilja ha intresse för att prata med dig. Det kan jag lova. Men var försiktig med vad du säger, det är stor skillnad på att vilja vara social och att bara råka stå och säga en massa skit som inte behövs bara för man är av nervös.
Lycka till! XX
Las Vegas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Filed under: Q&A

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson