Vega Karlsson

Contains affiliate links Q&A

Var är byxorna ifrån? såå snygga!

Visst! De är från Humana Secondhand 🐱 Gå dit och kolla första rummet till vänster, där hittar jag alltid snygga byxor i linnetyg.

Vega please add a translate option, it's hard to translate your text and it seems like you have a lot to say on various topics.

I'll think about it okaay

Hey, sjukt härlig blogg!! En fråga, ska till London om 2 veckor och undrar om du har några tipsss på feta ställen, allt från käk, klubb o shopping? Vart där ett par gånger tidigare så sett alla turistsevärdheter

Hmm jag har lämnat London i en liten låda bakom mig. Jag har inte återvänt sedan min flytt därifrån och har inte lagt så mycket intresse på att studera närmare vad som finns att återvända till.
Är rätt trött på turist London. Hade jag själv åkt dit nu hade jag gjort allt för att undvika turister. Går det fortfarande en show som heter Punch Drunk så ska du se den. Googla det och leta upp biljetter, enkelt bara att betala och skriva ut hemma. Var inte så dyra men var det absolut sjukaste jag upplevt utan förvarning. Jag hade ingen aning vad jag gav mig in på men jag klev rätt in i en teater och var liksom med i showen och fattade ingenting. Det är ett måste om showen fortfarande står kvar.

Annars hade jag bara tagit snygga bilder och softat på vintage marknader hela dagarna. Festat på nätterna med de som ser ut att ha koll på läget. Fråga bara folk när du är där vart du ska ikväll, gå på magkänslan.

Har någon hittat Alberts väska??? :O

Hehe, nej tyvärr så trist.

Tänkte bara säga att jag diggar din stil fett mycket, haha du är så jävla ball! You do you gurl, and you do you gooood. Fortsätt så👅🙏🏼
Lskar er <3

heeej!! bra blogg! var är tröjan ifrån, den va fin!
Chiquelle bby kolla här

Btw. Frågor angående London och mitt utbytesår där finns redan besvarade minst en miljon gånger.
Ni kan hitta saker och ting enklare nu genom att söka i sökrutan. Skriv in sex eller vad som helst så dyker inlägg upp med svar och annat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Q&A

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson