Vega Karlsson

Q&A

Tjena Vega! Först och främst, du är så jävla cool!!

Jo, jag vill ha lite tips, det är så att jag har snackat med en kille i kanske någon månad och har blivit lite intresserad av honom osv. Vi har bestämt flera gånger att vi ska träffas, men varje gång har han "avbokat" för något har kommit i vägen. Varje gång det händer blir jag mer och mer besviken, för jag förväntar mig att vi ska träffas och tänker "nu ska vi träffas, han kommer inte ställa in". Han har dock sagt att han är väldigt blyg så han kanske bara är väldigt nervös? Till min fråga: vad ska jag skriva till honom? Jag vill jättegärna träffa honom
Kram!!!

Heey hey hallå, nämen tack så mycket.
Hm tänker tillbaka till när jag höll på med en douchebag som var flera år äldre än mig som bara dissade mig all the time men jag kom slaviskt de få gångerna han bad om att ses. Fjantigt säger jag nu, vem fan e han?
Jag vet inte om den här killen är så blyg att han inte ens vill träffa dig blir det ju lite knasigt, såå blyg kan man ju inte vara om man ändå börjat prata från början med en tjej? Lite konstigt att ha så stora kontraster.
Skriv något i stil med; du ställer in varje gång vi ska ses vad e grejen?
Sen vänta på svar och ta det där ifrån. Inte svårare än så asså.
Lycka till solrosen 🌻

feta dekaler på dina bilder! kommer de från någon app?
Nä med min kreativitet så tog jag bilder från tumblr och weheartit och klistrade in i bilderna sedan fadeade ut dess ljus litegrann.

Jag går i ettan på gymnasiet och vill lite åka till London nästa år. Undrar bara, vad är det för typ av folk som åker dit? Är bara överklass snobbar eller är det mer blandat? Hittar alla kompisar eller hamnas folk utanför?

Haha skrattade lite åt den här kommentaren, ganska rolig...
Jag skulle säga att majoriteten av människorna som åker dit är lantisar eller småstadstjejer som antingen väljer London,Paris eller LA. Helst LA men det är för stor omväxling. Sedan är det några förvirrade överklass människor skulle jag säga som går i privat skolor i området för många rikare svenskar bor i dessa lite finare områden i London. Sedan är det andra typer som jag tillexempel, några av mina polare som bor i Stockholm och helt enkelt tröttnat och får tidigt för sina föräldrar dra iväg på en utomlands resa.
Alla hittar kompisar, för alla är desperata, ingen vill vara själv. Dessutom gör man verkligen allt i grupp eller tillsammans med andra skolklasser, det är nästan oundvikligt att inte skaffa kompisar. Du kommer ha skit kul.

Hur tacklar man själviska grabbar? Förutom att kasta dem som gamla trasor..

Typ de som ALDRIG erkänner att de är dåliga på något sätt, pratar mest om sig själva.. men när de väl ger en komplimang, är den så äkta och man blir så jävla glad.. för jag har verkligen hopp om en kille som jag vet och har hört från andra har ett intresse för mig också, men pussyn tar ju inte steget själv. jag tycker väl att det är spännande med honom ändå.. hjelp<<3 /Hanna
Jag vet inte, var lika självisk tillbaka eller var sjukt trevlig så han inte kan vara självisk, jag vet inte vad som fungerar bäst. Jag hade varit lite kaxig tillbaka och sagt saker som satte honom på plats och sagt emot framförallt när han säger att han är bättre än mig på saker och ting. Jag hade börjat berätta saker om mig själv och avbrutit honom förmodligen.

Eller testat att sitta helt tyst och lyssna på hans babbel och överdriva typ säga Mhm.. Jaha nämen oj vad intressant tills idioten förstår att han inte endast kan babbla på om sig själv om han ska visa intresse för en tjej.
Så testa något sådant kanske, jag vet inte. 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Filed under: Q&A

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson