Vega Karlsson

Photo's

Denna tisdag fick bli dagen då jag och Téa blev introducerade för första gången. Haha, Eithan är då ihop med Téa och vi har ju umgåtts en del på senaste tiden, Albert, jag och Eithan samtidigt som dem varit ihop och hon och jag har gått i samma skola så det var inte främmande precis. Nice.
Vi är hundvakt åt min hund också för jag saknar henne så mycket. Ser sällan Signe nu för tiden när jag bosatt mig ett tag hos Albert, vilket gör att mamma och pappa är dem enda som får träffa henne. En hund rör sig ju inte självmant runt i stadens gator precis.
Det går ju inte ens att skriva till sin hund, eller ringa, så det enda sättet fick bli att hämta upp henne manuellt och ta med hennes svans hem till Albert. Så det ägnade vi morgonen åt, att hämta Signe, promenera och göra fun stuff som att möta upp Eithan och Téa för att fota och umgås lite.

....Så två skogspromenader och ett häng senare så sitter vi just nu hemma i Alberts lägenhet och redigerar, softar och hänger. Signe har däckat och snarkar som om hon vore en gubbe i 50 års åldern. Hon är en liten tant som sover mycket och ofta.👽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson